Despre noi

Despre Il Petro Family

Il petro family este, intr-adevar o patiserie a familiei. Cu timpul, chiar si prajiturile au devenit parte din familia noastra. Din acest motiv , le “crestem” cu tot ce este mai natural si mai sanatos. Totodata, familia este factorul care defineste aceasta patiserie, deoarece fiecare membru al staffului face parte din familia Popa. 

  • Lucram pentru a va face viata mai placuta.

  • Poti sa iti petreci timul cu cei dragi in timp ce noi iti pregatim cele mai gustoase prajituri.

  • Nu iti vindem pentru a-ti lua banii, vinedem pentru a te face fericit.

Cum a aparut Il Petro Bakery

Eu sunt Petronela si iubesc prajiturile! Imi place atat sa le mananc, dar si sa le pregatesc. Pe langa asta, imi place si sa daruiesc! Si cum dulciurile sunt reteta perfecta a fericirii, prin ele, reusesc sa ofer bucurie celor din jurul meu.
Il petro family este, intr-adevar o patiserie a familiei. Cu timpul, chiar si prajiturile au devenit parte din familia noastra. Din acest motiv , le “crestem” cu tot ce este mai natural si mai sanatos. Totodata, familia este factorul care defineste aceasta patiserie, deoarece fiecare membru al staffului face parte din familia Popa. Si cum monotonia nu ne caracterizeaza, venim mereu cu retete inventive, ce nu fac rabat de la traditie si calitate. Sigur, ne adaptam timpurilor, insa bazele fiecarui produs sunt reteta si mestesugul bunicii. Ne putem mandri cu faptul ca la noi puteti gasi de toate. De la produsele de patiserie clasice, dulci ori sarate, la prajituri care si-ar gasi usor locul pe mesele festive, si pana la cozonaci pufosi si incarcati cu aroma de sarbatoare sau păști parfumate ce au branza ca domnitor. Am adus o parte din Bucovina in Bucuresti si astfel ne mai astamparam dorul de casa.
Parerile dumneavoastra sunt cea mai mare dovada ca scopul nostru este indeplinit. Deseori aud la geam” le-as lua pe toate”, “nu gasesti asa ceva nicaieri”, “imi aminteste de copilarie”iar asta ne confirma faptul ca facem lucrurile bine si ne provoaca sa ne perfectionam in fiecare zi.

Pareri de la clienti

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Shopping cart

close