Termeni si conditii

Termeni si conditii Il Petro Family

Stimati clienti, in primul rand dorim sa va multumim pentru vizita pe site-ul nostru www.ilpetrofamily.ro. Acesta este proprietatea s.c. Il Petro Family s.r.l. din Str. Padesu, nr 12, bloc 10, etaj 4, ap. 20, sector 4, Bucuresti, avand datele de identificare: cod fiscal 34748686, nr. de inregistrare la Oficiul Comertului J40/8320/2015, si se afla localizat la adresa www.ilpetrofamily.ro. Acesta va fi denumit in continuare Site. Ne dorim ca vizitele dumneavoastra pe acest site sa fie folositoare, agreabile si sigure.
Va rugam sa cititi acesti termeni si aceste conditii prin care se stabilesc clar relatiile de comercializare dintre www.ilpetrofamily.ro(Site) si dumneavoastra(Clienti). Acest site este protejat conform legii 8/1996 si isi desfasoara activitatea conform OUG99/2000.
Asadar, prin accesarea si folosirea websiteului nostru, dumneavoastra consimtiti si sunteti de acord sa va ghidati actiunile in functie de termenii si conditiile acestui pact. In plus, atunci cand folositi acest website, este necesar sa va aliniati oricaror reguli sau indrumari aplicabile in acesta si sa aveti in considerare ca produsele si serviciile oferite postate pot fi modificate din cand in cand. Toate aceste reguli si indrumari sunt cuprinse prin explicatii in termenii si conditiile specifice. Noi, S.C. Il Petro Family srl, ne rezervam dreptul de a modifica, opri sau adauga/schimba portiuni din aceasta rubrica fara a va anunta inainte si tocmai de aceea va invitam sa mai verificati aceasta parte a siteului la o anumita perioada de timp.

O DATA CE CONTINUATI SA EXPLORATI SI SA FOLOSITI ACEST SITE VETI FI DE ACORD CU ACCEPTAREA ACESTOR TERMENI SI CONDITII. IN CAZUL IN CARE NU DORITI SA FITI DE ACORD CU CEEA ATI CITIT AICI , VA RUGAM, NU FOLOSITI ACEST SITE

A. PRELUARE COMENZI

Este indicat sa cititi aceasta sectiune care cuprinde informatii despre produsele noastre, timpi de procesare si executie ai comenzilor, eventuale anulari si conditii de ridicare sau livrare. Pentru comenzile on-line efectuate de luni pana sambata produsele comandate pana in ora 14:00  se pot ridica a doua zi dupa ora 11:00, iar cele comandate dupa ora 14:0-0 a doua zi dupa ora 15:00. Atentie: toate comenzile on-line se ridica din punctul de vanzare din Calea Moșilor 314, București! Comenzile lansate duminica se pot ridica incepand de marti (in saptamana urmatoare), dupa ora 11:00. Comenzi se mai pot prelua telefonic la numarul 0722353932. Pentru acestea se pot stabili pe loc, de comun acord si in functie de stocurile existente si de capacitatea de productie de la momentul respectiv data si ora ridicarii comenzii, precum si toate informatiile legate  oferite si pe adresa de e-mail contact@ilpetrofamily.ro .
Preturile afisate pe acest site contin TVA si sunt valabile pentru punctul de lucru/vanzare din Calea Moșilor 314, București. De asemenea preturile pot varia intre magazinul on-line si magazinul fizic din cauza posibilelor diferente de gramaj de +/- 10%, insa preturile pe kg raman valabile intocmai.  Produsele Il Petro Family sunt executate dupa metoda clasica, artizanala si sunt disponibile in cantitati limitate. De asemenea precizam ca decorurile pot diferi fata de cele prezentate in fotografiile de pe site; acestea sunt doar cu titlu de prezentare si nu implica nicio obligatie din partea noastra.

B. ANULARI SI RETURURI

Conform legislatiei in vigoare si a legii sigurantei alimentare o data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate. In cazul unor lipsuri in stoc de la furnizori Il Petro Family va contacta in cel mai scurt timp clientii pentru a-i informa si a stabili pe cat posibil un alt timp de predare sau o inlocuire a produsului respectiv comandat. Pentru comenzile mari in mod special, precum si in alte situatii se va achita un avans de catre dumneavoastra, Clienti. Acesta va fi partial sau integral in functie de comanda si complexitatea ei. FOARTE IMPORTANT: daca renuntati sau doriti sa renuntati la comanda acest lucru se poate face intr-un timp egal cu timpul necesar manufacturarii comenzii dumneavoastra. In caz contrar ne rezervam dreptul de a retine avansul achitat. Exemplu: daca pentru produsele care procesul de manufacturare mai complex este nevoie de 72 de ore pentru realizarea lui puteti anula comanda cu minim 72 de ore inainte; alti timpi mai pot fi 24, 48 sau in cazul evenimentelor speciale(nunti, botezuri,etc.) acestea vor fi conform contractului.  Pentru evenimente mai mari, nunti sau botezuri, comenzile se dau cu minim 2 sau 3 saptamani inainte, depinde de modelele dorite. Anularile se pot face daca suntem anuntati cu numarul de ore/zile convenit dinainte de termenul stabilit(ora fixa scrisa pe comanda) pentru ridicarea comenzii. Ne puteti scrie pe contact@ilpetrofamily.ro si ne puteti suna la 0722353932. Pentru cazul in care plata a fost facuta prin card bancar si comanda anulata in timp util returnarea banilor se va face tot prin banca in maxim 21 de zile.
Site-ul www.ilpetrofamily.ro si intregul sau continut a fost realizat pentru vanzare produse de cofetarie atat on-line cu ridicare cat si prin comenzi telefonice sau prin intermediul e-mailului, tot cu ridicare din magazinul nostru; pentru aceste produse am scris si afisat anumite informatii si poze. Politica generala de retururi nu se aplica in cazul nostru deoarece aici este vorba despre produse alimentare perisabile si din motive de siguranta alimentara s.c. Il Petro Family srl nu accepta returnarea acestora. Daca ati comandat un produs la Il Petro Family (s.c. Il Petro Family srl) si acesta nu indeplineste detaliile precizate in comanda, aveti dreptul sa refuzati produsul la ridicare si sa vi se restituie avansul achitat. Tinand cont ca figurinele si decorurile personalizate sunt executate manual, manufacturarea acestora poate influenta aspectul final. O data produsele vandute de catre noi, S.C. Il Petro Family srl, si cumparate si ridicate de dumneavoastra, Clienti, acestea devin proprietatea dumneavoastra si va asumati pe mai departe transportul si pastrarea lor in conditii optime; aici avem amendamentul ca logo-ul si textele de pe ambalaje raman in continuare sub proprietatea noastra sub protectia legii drepturilor de autor.

C. DREPTURI DE AUTOR

De altfel, tot continutul site-ului nostru este proprietatea noastra (s.c. Il Petro Family srl) si este sub protectia legii Drepturilor de Autor, iar orice incercare de a copia, reproduce, transmite, republica, modifica, posta intra sub incidenta acestei legi.  Site-ul nostru, www.ilpetrofamily.ro nu va fi responsabil sau raspunzator pentru claritatea, utilitatea sau valabilitatea oricarei informatii transmise sau facute disponibile pe acest site si nu va fi responsabil sau raspunzator pentru orice eroare sau omisiune in acea informatie. S.C. Il Petro Family s.r.l. nu va fi facuta responsabila in nici un fel pentru eventualele urmari ale folosirii corecte sau incorecte a informatiilor, imaginilor miscate, pozelor si clipurilor de pe Site, precum si a informatiilor regasite in descrierea produselor; acestea sau o parte dintre acestea sunt preluate de la furnizorii nostri de bunuri si servicii, societati valabile, sigure si credibile. Niciuna din parti nu poate si nu va fi facuta raspunzatoare in cazul in care o comanda nu se poate face din cauza unor forte si evenimente majore: incendii, inundatii, insurectii, pandemii, cataclisme, greve, cutremure, razboi, blocarea transporturilor si a liberei circulatii a marfurilor etc. Aceste conditii generale sunt guvernate de legea romana si in cazul unor litigii vor fi solutionate in Romania.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Shopping cart

close